Karnival Tech.com Di Pusat Sains & Kreativiti Terengganu

Kami mengucapkan setinggi-tinggi penghargaan kepada Menteri Besar Terengganu, YABDato’ Seri Dr Ahmad Samsuri Mokhtar atas kesudian melawat booth kami di KarnivalTech.Com yang berlangsung di Pusat Sains Kreativiti Terengganu pada 28 Mei 2024. Kehadiran YAB sangat memberi inspirasi dan menjadi bukti sokongan terhadap kemajuan dan inovasi teknologi di negeri Terengganu. Semoga sokongan ini diteruskan demi kejayaan bersama Dr.

Cybersolution Technologies Sdn Bhd (CTSB) telah berpeluang menyumbang dalam perlaksanaan Smart Terengganu dengan aktif di dalam Smart Santai Talk bagi penyediaan Blueprint serta mempamerkan solusi local govtech dan robotik.

Pameran solusi CTSB yang berteraskan Data, AI, Robotik serta aplikasi dalam Pentadbiran Kerajaan Pintar telah diadakan pada 28hb Mei 2024, sempena Pelancaran Smart Terengganu Blueprint Di Pusat Sains & Kreativiti Terengganu.

Dr. Ikhwan dari Unit Bandar Pintar dan Robotik, Cybersolution Technologies telah menyampaikan ‘Tech Talk’ berjudul ‘Penggunaan AI dalam Pentadbiran Kerajaan’.

Ribuan terima kasih dan syabas diucapkan kepada Plan Malaysia Terengganu yang telah berjaya menyumbangkan kepakaran nya bagi penyediaan SMART TERENGGANU BLUEPRINT, membawa Negeri Terengganu ke arah ‘Smart State’. 

Check out our news:
Latest News
{"ticker_effect":"slide-v","autoplay":"true","speed":3000,"font_style":"normal"}